η ιστορία μας

Σε ένα μικρό εργαστήριο το 1997, παρασκευάζαμε όλα τα είδη γλυκών: τούρτες, κέικ, μπισκότα,γλυκά του κουταλιού, ψήναμε φρέσκα σπιτικά γλυκά κατά παραγγελία. Γιορτές, αργίες και Σαββατοκύριακα παραδίδαμε σε εστιατόρια, σπίτια και καφέ. Όλα αυτά άλλαξαν όταν αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μόνο με τα γλυκά του κουταλιού. Θέλαμε να επαναφέρουμε μνήμες από τα παλιά-γεύσεις καθαρές και εποχές ευωδιαστές, γλυκά χωρίς συντηρητικά, γλυκόζη και χρώματα κι όσο το δυνατό, λιγότερη ζάχαρη.

Πρώτος μεγάλος πελάτης μας, το καλύτερο ελληνικό εστιατόριο της Ν. Υόρκης.

Έπειτα, μεταφερθήκαμε σε πολύ μεγαλύτερο χώρο, ένα τριώροφο κτίριο στην οδό Α.Ζαίμη στη Ν.Φιλαδέλφεια. Εδώ, είχαμε τη δυνατότητα να σκεφτούμε και να υλοποιήσουμε νέες ιδέες. Τα γλυκά του κουταλιού, έδωσαν συμπυκνωμένους χυμούς φρούτων, ακολούθησε μεγάλη ποικιλία από μαρμελάδες και τέλος ήρθαν οι πικάντικες σάλτσες, μαρινάδες και σούπες λαχανικών.

Η ποιότητα έμεινε ίδια, η οργάνωση πιο σύγχρονη. Η Αθήνα αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας καθώς προμηθευόμαστε άμεσα πρώτες ύλες και παραδίδουμε το ίδιο άμεσα οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φυσικά η προσωπική επαφή παραμένει για εμάς πάντα σημαντική ώστε να γνωρίζουμε αυτό που ζητάτε από το ‘Ηδιστον αλλά και για να σας ενημερώνουμε για ό,τι καινούργιο έχουμε να σας προσφέρουμε.

  • photo2
  • photo3
  • photo4
 
Developed & Powered by Biznet Infoservices Ltd