πρώτες ύλες

Ξεκινήσαμε να παρασκευάζουμε παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού στην καρδιά της Αθήνας, όπου μικροπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία φρούτων. Κυδώνια από το Πήλιο, κεράσια και βύσσινα από την Τρίπολη, ροδοπέταλα από τη Χίο.

Οι πρώτες ύλες είναι απλές: φρούτα, ζάχαρη και χυμός λεμονιού.

Έχοντας εξασφαλίσει την εξαιρετική πρώτη ύλη, το γλυκό του κουταλιού έδεσε!

  • photo1
  • photo2
  • photo3
  • photo4
 
Developed & Powered by Biznet Infoservices Ltd